otivam.bg
Пазарска количка
  • Количката ви е празна.
Общо: 0 лв.

Dextrophobia Rooms - Vol. 2

В близкото бъдеще, човечеството и технологиите достигнаха нови, невиждани величини... За добро или за лошо... Изборът е твой...!!!

Мощен изкуствен интелект управлява човечеството чрез своите роботи. Вашата задача ще е да проникнете до контролната зала и да препрограмирате изкуствения интелект. По пътя си ще трябва да се справите с високо технологични и отборни предизвикателства, както и да направите избори, от които зависи бъдещето на човешката раса.

Dextrophobia Rooms Vol. 2 е игра за бягство от ново поколение. Екипът на Dextrophobia Rooms отправя предизвикателство към всички, които обичат този жанр, както и към тези които си мислят, че пъзел стаите няма с какво да ги изненадат. Уникалните загадки, поглъщащите история и интериор ще откъснат всички ентусиасти от ежедневието и ще ги потопят в един утопичен свят.

Играта е по-сложна за по-малки по размер отбори. Повече мозъци генерират повече идеи и намират правилния път по-бързо. По-малките отбори пък гарантират възможно най-високо ниво на ангажираност за всеки от играчите.

Самата игра продължава час. Пригответе си малко повече време, около 15 минути за кратък инструктаж преди да започнете.

Играта е подходяща и за деца, стига да са с възрастен придружител, но може да не предизвика очакания интерес у деца, по-малки от 10г.

Играта е много подходяща за team building, тъй като един от най-важните аспекти на преживяването е отборната игра и взаимодействието между играчите в различни ситуации.

Рейтинг

Телефон

0879 100 697

Адрес

гр. София 1000, ул. Цар Самуил 50Б

Мейл

info@dextrophobiarooms.com

Цена

отбор от 2-ма – 70 лв. (по 35 лв. на човек)

отбор от 3-ма – 90 лв. (по 30 лв. на човек)

отбор от 4-ма – 110 лв. (по 27.50 лв. на човек)

отбор от 5-ма – 130 лв. (по 26 лв. на човек)

Работно време

Понеделник, Сряда – Петък: 16:00-22:00
Събота и Неделя: 12:00-22:00
Вторник – почивен ден

Екстри

  • Wi-Fi

  • WC