otivam.bg
Пазарска количка
  • Количката ви е празна.
Общо: 0 лв.

Еко къмпинг "Батак"

Еко къмпинг Батак е един от най-новите къмпинги в България. Kъмпингът се намира на брега на живописния яз. Батак в Родопите - една от най-красивите планини в България и на Балканите предоставяща красиви панорамни гледки и условия за отдих, aктивен туризъм и спорт.

Предлагаме ви каяк курс за гребане с каяк, по време на който ще се научите да управлявате туристически каяк. Това ще ви даде възможност да се насладите на природата и да откриете един нов начин за прекарване на свободното време, като го съчетаете с активна почивка. Организират се също велотурове и походи в района.

Целта на еко къмпинга е създаването на условия за къмпингуване съобразени с опазването на природата и ресурсите. Еко къмпингът разполага с модерна пречиствателна станция, а всички наши удобства са направени от естествени материали (предимно дърво и камък), като къмпингът е проектиран така, че да даде максимални удобства на посетителите без да предизвика замърсяване на околната среда и микроклимата около язовир Батак.

Рейтинг

Информация

Къмпингът предлага различни отстъпки според дължината на престоя и броя посетители. Също така предлагаме отстъпки и безплатен престой за членове на различни сдружения и организации.

Телефон

0894 20 99 11

Мейл

welcome@campingbatak.com

Работно време

С цел гарантирането на спокойствието на гостите през вечерта настаняването на къмпинга е до 20:00 часа в дните от неделя до четвъртък и до 21:30 в петък и събота. Настаняване след 20:00 (след 21:30 петък и събота) става само с предварителна уговорка. 

Екстри

  • WC

  • Food

  • Parking

  • Drinks

Маршрути

Къмпингът се намира на 15 минути от спа столицата на балканите - гр. Велинград, както и на 1 час от Пловдив и 2 часа от София на път 37 в курортен комплекс Цигов Чарк.