otivam.bg
Пазарска количка
  • Количката ви е празна.
Общо: 0 лв.

Escape стая за деца и младежи Smart Lab

Замисляли ли сте се как ще се чувства детето ви, ако попадне в света на вашето детство – свят с грамофонни плочи, видеоплеъри, стъклени топчета, фотоапарати с ленти... Свят, който не познава интернет, мобилни телефони и умни приложения. Свят, в който разчиташ само на собствените си умения и съобразителност. Не мислете – потопете го в SmartLab – стаята, която ще го върне назад във времето! Вашето дете и неговите приятели ще имат изключително преживяване, разплитайки загадки, преминавайки през препятствия /познати за вас, но невиждани от него/, намирайки странни стари предмети, мистериозни тайни врати и помещения.

SmartLabe замислена като забавна, предизвикателнаролева игра на живо – в нея няма плашещи или стресиращи младежите предмети и изпитания.

Играта има „невидим” водещ, който посредством камери, следи младите хорапрез цялото време и помага за пълноценното им забавление. За деца на възраст между 8 и 10 години, по преценка на родител, водещия на играта може да придружава децата в стаята и да им помага „на живо”.

Продължителност на играта 45 мин. Всички участници минават през предварителен инструктаж и групово обсъждане в края на играта.

Рейтинг

Телефон

0899 05 21 93
0887 46 97 69

Адрес

Пловдив 4000,
ул. "Петьофи" 13

Уебсайт

www.abcdlabz.bg

Мейл

info@abcdlabz.bg

Цена

Екип от 2-ма - 50 лв.

Екип от 3-ма - 60 лв.

Екип от 4-ма - 70 лв.

Екип от 5-ма - 80 лв.

Екип от 6-ма - 85 лв.

Екип над 6 човека - 13 лв. на човек.

Екстри

  • Wi-Fi

  • WC