otivam.bg
Пазарска количка
  • Количката ви е празна.
Общо: 0 лв.

Капанът на серийния убиец

Намирате се на входа на дома на сериен убиец, вилнял из София две десетилетия. Повечето от жертвите му са с неизвестна и досега самоличност. Полицията издирва множество безследно изчезнали жени на възраст между 25 и 32 години, за които се предполага, че са убити от него. Убиецът е заловен, но все още не е осъден.

Полицията все още не е събрала достатъчно улики, защото не може да влезе в къщата и да ги събере от бърлогата му. Има дори е обявена награда за тези, които успеят да излязат от къщата преди да се задейства „отровният капан“, заложен от психопата.

Като майстор в прикриването на улики, любител на загадките и логическите задачи, убиецът е превръщал отвличанията и убийствата в последно пътуване на жертвите през логически лабиринт от знаци, задачи и символика. Той е държал всяка една от жертвите в къщата си, в която ви предстои да влезете. Въпреки че никога не е освободил нито една от тях, той е поставял условие на всяка жертва: ако реши всички негови загадки, ще я пусне жива. Жертвата е разполагала с един час, за да разгадае неговите гатанки и да реши логическите задачи, в които е кодиран пътят за излизане от къщата.

В момента убиецът е заловен, но къщата му продължава да бъде зловещ капан, който щраква след влизането на всеки човек. От къщата на убиеца могат да се измъкнат само хора, които работят в екип, използват логиката си,  търсят оставени знаци и кодирани улики и използват инстинкта си за оцеляване. След изтичането на 60 минути от влизането ви в къщата, ще се задейства зловещ „подарък“ от психопата – обгазяване с отровен газ.

Трябва да успеете да излезете оттам за 60 минути.

Рейтинг

Телефон

0899 289 588

Адрес

гр. София, ул. Добруджа № 15, партер

Уебсайт

www.sintagra.net

Мейл

info@sintagra.net

Цена

2 играчи – 70 лв
3 играчи – 90 лв
4 играчи – 110 лв
5 играчи – 130 лв

Работно време

понеделник – неделя: 10:00-22:00

Екстри

  • Wi-Fi

  • WC