otivam.bg
Пазарска количка
  • Количката ви е празна.
Общо: 0 лв.

Х-Клуб Outdoor Activities & Outdoor Teambuilding

Х-Клуб организира Outdoor Activities & Outdoor Teambuilding!

От годините опит в провеждането на дейностите, които предлагаме не само в България, но и в чужбина, ние знаем че сигурността,  екипировката и  професионализмът са от голямо значение за Вас. Чрез постоянно обновяване, обучение и нови идеи ние се опитваме да поддържаме високо ниво във всичко, което правим, за да Ви осигурим едно успешно и приятно изживяване!

Искате да се спуснете с рафт по бързеите на река Струма или да участвате в друго есктремно пътешествие. Тук можете да видите защо да изберете нас:
- квалифицирани  и сертифицирани инструктори с дългогодишен опит, които освен, че няколко месеца през годината постоянно провеждат рафтинг спускания с клиенти, целогодишно карат каяк в бързи води, като това умение спомага за познанията в реката, правите и обратните течения, спасяване в бързи води и т.н.
- преди всеки рафтинг сезон клубът ни провежда опреснителен курс за инструкторите си за техники за спасяване в бърза вода, обдишване и долекарска помощ
- наш собствен терен на брега на река Струма, където можете да си разпънете палатка и да нощувате на природа
- комбинация на рафтинга с други активности: пейнтбол, стрелби, въжена градина, тролей, бира -скара;)
- качествена екипировката от известен чешки производител в средите на бързите води - Хико, която дезинфекцираме след всяко спускане за максимална сигурност и комфорт на клиентите ни
- имате възможност да се изплакнете на душовете на нашата база след рафтинг спускането.
- можете да дойдете на рафтинг с вашия домашен любимец (партньор, куче, котка, папагал) и спокойно да го оставите при нас докато се спускате.
- ако не сте почитател на екстремните удоволствия, но вашата половинка е - няма проблем. Разполагаме с място за отмора, където можете да изчакате екстремните си приятели;)
 
Години наред нашият клуб развива:
- спортния рафтинг, като организираме държавни шампионати, и поддържаме женски рафтинг отбор,участвал на множество състезания, както и на 2 световни първенства - през 2009 в Босна и Херцеговина, както и през 2011 в Коста Рика.
- различни рафтинг и каяк програми, в България и по света, ежегодно проучваме нови маршрути, за да предлагаме голямо разнообразие на нашите клиенти.
- Рафтинг Рок Фест, след спускането по река Струма, осигуряваме на нашите клиенти най-любимите рок звезди, като пеят за вас, на рафтинг центъра ни.
- Ако имате желание да отидете до някоя точка на света и да правите нещо екстремно, свържете се с нас и ние ще го организираме за вас.

Рейтинг

Информация

Х-Клуб Консулт
Станимир Станимиров
+359 (0) 889 513 447
+359 (0) 878 889 092

раб.време: 08.00-22.00 часа

Работно време на офиса - при заявка.

Email: info@rafting.bg

Website: http://www.rafting.bg

Екстри

  • WC

  • Food

  • Velo Parking

  • Drinks

Маршрути

гр. София

ул. Любен Каравелов N 50Б,

входът е откъм улица 'Хан Крум'

Паркинг

Околността е Синя Зона за паркиране.