otivam.bg
Пазарска количка
  • Количката ви е празна.
Общо: 0 лв.

Къмпинг "Верила"

Къмпинг Верила се намира в гр. Сапарева баня, в подножието на планината Рила. Той е предпочитан от много туристи и почиващи поради непосредствената си близост до СПА центъра и минералните басейни на града и като отличен изходен пункт за преходи и туристически забележителности в района.

Къмпингът предлага всички необходими условия за изкарването на спокойна почивка сред природата с палатка, каравана или на бунгало. Площите за настаняване на кемпери, каравани и палатки са затревени, несепарирани и с електрозахранване. Тук може да избирате между място под естествената сянка на дърветата или с директен изглед към звездите. 

Общият санитарен възел е построен преди няколко години. В него са предвидени всички удобства, включително перална машина.  

Верила разполага с 11 бунгала с общо 45 легла. Къщите са със съвременно обзавеждане и се предлагат в различни конфигурации спрямо нуждите на клиента - двустайно бунгало за 4-членно семейство, стая с две единични легла или стая със спалня. Всяко бунгало има собствен санитарен възел и веранда с маса и столове и изглед към планината. Бунгалата разполагат с телевизор, безплатен Wi-Fi и отопление през зимния сезон.

Комплексът има обширни зелени площи и равни, подредени алеи с много цветя. Любителите на активната почивка могат да разчитат на волейболно игрище и мини футболно игрище, а за радостта на най-малките е предвидена детска площадка. Това е мястото, на което може без притеснение да оставите децата си да тичат на воля и да опознават света. 

За дните на лошо време може да ползвате закрита туристическа кухня. Тя разполага с маси, столове, хладилници и подвижни барбекюта. Ако желаете да организирате своето празненство тук, ще бъдете настанени в закрита зала с барбекю и камина или на уединено място в къмпинга на открито, организирано специално за вашата компания.

В случай, че решите да отпочинете от ангажиментите с готвенето, може да се насладите на вкусната кухня, предлагана от механата на къмпинга и сред зеленината на лятната градина.

Къмпинг Верила е чудесен изходен пункт за много туристически забележителности в района като Седемте рилски езера и курорта Паничище, Овчарченския водопад и еко-пътека Горица, най-горещият гейзер в Европа, намиращ се в центъра на Сапарева баня, крепостта Цари мали град и много други. Минералните басейни и СПА центърът се намират на 200 м.

Рейтинг

Информация

Молим клиентите да се обадят предварително, 
ако решат да къмпингуват във "Верила"

Уебсайт

http://camping-verila.com

Цена

стаи от 38 до 80 лв.
каравана + автомобил 19 лв.
кемпер 18 лв.
палатка + автомобил 7 лв.

Екстри

  • WC

  • Food

  • Parking

  • Velo Parking

  • Hotel

  • Dostupno za invalidni kolichki

  • Drinks