otivam.bg
Пазарска количка
  • Количката ви е празна.
Общо: 0 лв.

Къмпинг "Якото място"

Бунгала и каравани "Якото място" е малък и приветлив къмпинг, който представлява обновена зона, която някога е била част от къмпинг "Юг". Съществуват каравани за наемане, както и няколко обновени бунгала. В зоната не се допускат автомобили, а гостите могат да разполагат с всякакви удобства, включително обзаведен кухненски кът.

Къмпинг "Якото място" се състои от пет големи стационарни каравани (тип бунгало) и осем бунгала. Големите стационарни каравани (бунгала) разполагат с от 4 до 7 места, като в някой има възможност за допълнителни легла. Разполагат със самостоятелна кухня, нови WC и баня с постоянно течаща вода, Тв с кабелна и обособени зони с WiFi в къмпинга. Кухненския бокс се състои от печка на газ, фурна, хладилник, мивка, кухненски шкафчета, прибори и чаши. Имат обособен хол и „яка“ веранда с маса и столове.

За палатките има обособен кът, който е със специален навес за сянка. За почиващите на палатки и тези със самостоятелни каравани и кемпери, е на разположение обособена обща кухня. Кухнята е оборудвана с всичко необходимо – печка, фурна, микровълнова, хладилник с голяма камера, мивка, прибори и чаши, Тв с кабелна, маса и столове – всичко това в „як“ стил.

За почиващите без собствена WC и баня, къмпингът разполага с 8 бани с постоянно течаща топла вода. Оборудвани с електронни броячи работещи с монети от 1,00 лев за 10 минути и 8 тоалетни, разположени на различни места.

В къмпинга е забранено влизането на автомобили с цел запазване на тревния килим, както и на спокойствието на почиващите. За автомобилите има обособен паркинг в непосредствена близост, а преноса на багаж става със специално предвидената за целта голф количка на ток.

До паркинга има хранителен магазин, който е добре зареден и предлага всичко необходимо за една „яка“ почивка – храни, студени напитки, стоки от първа необходимост и дървени въглища за Вашето барбекю.

За децата се предлагат различни забавления – има малък басейн, батут, много играчки, люлки и пързалка. Специално за тях се организират и детски партита с интересни игри и забавления.

Рейтинг

Телефон

0893 334 442

Уебсайт

http://якотомясто.com

Екстри

  • Wi-Fi

  • WC

  • Food

  • Parking

  • Velo Parking

  • Hotel

  • Dostupno za invalidni kolichki

  • Drinks

Маршрути

Къмпинг Якото Място е разположен на Южното Черноморие, на 45 км от Бургас и само на 2 км след Китен в посока Царево, на 3 км от Лозенец. 

Паркинг

В зоната не се допускат автомобили, но има обособен паркинг за колите.