otivam.bg
Пазарска количка
  • Количката ви е празна.
Общо: 0 лв.

Кристалният череп

Приключение, което ще Ви потопи в мистериозния свят на вечния авантюрист д-р Индиана Джоунс и тайните, скрити в неговия кабинет. В древно светилище от времената на маите д-р Джоунс открива артефакт с голяма сила – Кристален череп. Артефактът е  извор на знания извън пределите на нашите разбирания, за които още не сме готови и ако попадне в ръцете на тайното нацистко братство ТУЛЕ, неговата сила ще им позволи да властват над целия свят. Индиана изчезва безследно, бягайки от най-добрите агенти на нацистите, фанатично търсещи Кристалния череп.

В дневника си археологът описва тайни кодове, древни символи и опасни приключения в недостъпните джунгли на маите и обезлюдените пустини на Египет, които ще помогнат на Вас и отбора Ви да върнете Кристалния череп на мястото му.

В Играта може да влезе всеки с отборен и приключенски дух, който желае да изпита и сподели с неговия екип подготвените предизвикателства. Младите търсачи на приключения под 14 години е необходимо да бъдат с придружител, а още по-младите от тях (под 7 години) могат да участват напълно безплатно.

Играта приключва след разрешаването на всички загадки в нея и отварянето на финалната врата или след изтичането на поставените 60 минути.

Рейтинг

Телефон

0888923111

Адрес

София 1000, ул. Княз Борис №104 /партер/

Уебсайт

www.escapeway.bg

Мейл

INFO@ESCAPEWAY.BG

Цена

За 2 играча цената е 90 лв.
За 3 играча цената е 99 лв.
За 4 играча цената е 120лв.
За 5 играча цената е 135лв.
За 6 играча цената е 150 лв.
За 7 играча цената е 175 лв.
За 8 играча цената е 200 лв.
Деца до 7 годишна възраст играят безплатно.

Екстри

  • Wi-Fi

  • WC