otivam.bg
Пазарска количка
  • Количката ви е празна.
Общо: 0 лв.

Пейнтбол Център София

ИМИ-СПОРТС ООД стартира през пролетта на 2005 г. с откриването на едно пейнтбол игрище в гр. Банско. Основателят Иво Икономов по това време още живее във Виена и има удоволствието да практикува любимия си спорт сред най-добрите в Австрия. Една част от тях са представители на най-престижната марка за цяла Европа в областа на пейнтбола - MAXS, а другата прескачат от един отбор в друг за да достигнат най-добрата отборна селекция за мoмента  (Vienna United).

Бурното развитие на пейнтбола в Европа контрастира с това в България.Така възниква идеята през 2004 г. за създаването на Fightclub Paintball Sports Promotions(Съюз за популяризиране на Пейнтбола в България в неговия турнирен вид). В него първоначално членуват Иво и Мариян Икономови (Austria), Христо Страков (Swiss), Жоро Мацурев, Славчо и Даниела Крачанови (Huntington Beach-California), които тренират  в държави където пейнтбола е утвърден отдавна. По късно в съюза е привлечен и един професионален пейнтбол играч Hannes Berger - капитан на Vienna United

През 2006 г. ИМИ СПОРТС започва да организира PPS ( Play Paintball Series) първите професионални пейнтбол турнири в страната по правилата на международно признатите Millennium Series.

В началото на 2006г. ИМИ-СПОРТС става представител на Maxs за България както и на най-предпочитаната в света на пейнтбола фирма за компресори Bauer Kompressoren, а през 2007 фирмата е представител и на JT Europe, както и дистрибутор на DYE, Eclipse, Empire, Tippmann, BT . От 2008 г. ИМИ СПОРТС е представител за страната и на австралийската фирма MacDev.

Един oгромен асортимент от пейнтбол продукти одобрени и изпитани от нас и нашите прятели вече е достъпен и за българските фенове, които ще получават професионални съвети, сервиз, бонуси и награди на бъдещи турнири.

Горди сме че ИМИ-СПОРТС се утвърди през годините като организатор на единствените турнири по спортен пейнтбол в страната  PPS с актив от 17 международни състезания и участници от Норвегия, Белгия, Австрия, Гърция, Румъния и Русия. PPS вече са познати в Европа като българският шампионат.

ИМИ-СПОРТС ООД се занимава с популяризиране и развитие на пейнтбола като спорт в България. Дейността ни е фокусирана в няколко основни звена:

- Организиране на развлекателни пейнтбол игри за аматьори в гора или на спиидбол игрища.

- Организиране на Тийм билдинги с пейнтбол за фирми по специални програми съчетани с други   дейности :стрелба по панички, стрелба с лък и арбалет, сценарийни игри, ATV, конна езда,  ориентиране, въжен тролей, барбекю.

- Внос на професионална пейнтбол екипировка, оборудване на пейнтбол игрища, консумативи
   и сервиз.

- Организиране на професионални турнири по спортен пейнтбол. www.playpaintballseries.com

 

Рейтинг

Информация

Залата работи само с предварителна РЕЗЕРВАЦИЯ

моб.: 0886 205953 , 0899 317199, 0877 079237

Екстри

  • WC

  • Parking

  • Velo Parking

Маршрути

Пейнтбол Център София

От бул. Вапцаров завивате по улица Атанас Дуков (посока болница Токуда), веднага след кортовете Малееви завивате наляво между тях и хотелски комплекс Park Inn в тясна уличка и след 150 метра ще ни намерите.

Подобни дестинации