otivam.bg
Пазарска количка
  • Количката ви е празна.
Общо: 0 лв.

Писмо от изчезналия учен

Гениалният млад учен Густав работи за тайна световна организация, която разработва и тества изпреварили времето си технологии. Той пътува непрекъснато по света, но живее постоянно в Лондон, Англия. Никой не знае каква е основната му работа, няма почти никакви близки приятели и поддържа връзка основно със семейството си. Работата му налага внезапни и продължителни пътувания, целта на които той не споделя с никого. През 1995г. в Лондон се среща с млада романистка.

Влюбват се от пръв поглед и прекарват незабравимо време заедно в пътешествия и експедиции.
Няколко години след срещата им той отново изчезва неочаквано  от живота на романистката. Тя изгубва всякаква връзка с него. Минават години и тя продължава да очаква появяването му, някакъв знак или следа от него.

Един ден тя получава писмо без марки и печат на плика със следния текст: „Намери ме!“, адрес и ключ. Писмото е написано с почерка на Густав. Тя решава да потърси пътя към него, като отиде на посочения адрес. Предстои ви да отидете на този адрес и да помогнете на романистката да разгадае посланието на своя любим и да го открие.

В къщата разполагате само с 60 минути, за да изпълните призива на младия учен. В тази задача ще ви помогнат кодираните съобщения, които той е оставил за любимата си. Години наред Густав е бил преследван, затова се е постарал да направи своето намиране максимално трудно.

Рейтинг

Телефон

0899 289 588

Адрес

гр. София, ул. Добруджа № 15, партер

Уебсайт

www.sintagra.net

Мейл

info@sintagra.net

Цена

2 играчи – 70 лв
3 играчи – 90 лв
4 играчи – 110 лв
5 играчи – 130 лв

Работно време

понеделник – неделя: 10:00-22:00

Екстри

  • Wi-Fi

  • WC