otivam.bg
Пазарска количка
  • Количката ви е празна.
Общо: 0 лв.

Сине Гранд София Ринг Мол

Брой зали                               8 и 2 ЦАР
Общ капацитет                      615
Прожекционна система     DIGITAL

Grand Изживяване

Опитът е това, което получаваш, докато очакваш нещо друго – Анонимен

Опитваме се да предложим на нашите клиенти не само киносалон, а цялостно ГРАНД ПРЕЖИВЯВАНЕ. Нашата мисия е да създадем най-добрата среда за гледане на филми чрез стилен дизайн, най-съвременните технологии, най-доброто оборудване, широка гама храни и напитки, безупречно обслужване на клиентите, внимание към детайлите.

ТЕМАТИЧЕН ДИЗАЙН

Генезисът на марката Grand Cinemas покълва от Гранд Дизайна на киносалоните. В съответствие с философията на марката всеки Grand Cinema салон е с уникален дизайн, имайки предвид местните демографски особености и нуждите на потребителите. Известни международни и местни архитекти и инженери, взeмайки под внимание изследвания на местния пазар, гарантират "WOW" факторa за всеки от нашите проекти.

ЗВУК И КАРТИНА

В стремежа си за предоставяне на незабравимо преживяване от гледането на филм, ние от Cine Grand използваме най-високи стандарти при представяне на филмите. С най-добрите системи за озвучаване и дигитална прожекция осигуряваме на публиката представянето, предвидено от създателите на филма.

КАФЕ И БАР

Ние от Cine Grand вярваме, че само пуканки не са достатъчни за клиентите. Ние обичаме да ги глезим с богат избор от храни и напитки, за да задоволим всеки вкус. Наше непрекъснато усилие е да предоставим едни от най-добрите храни и напитки, щом става дума за качество и богат избор на храни, напитки и услуги. Вашето Гранд Преживяване няма да е пълно ако не сте опитали хапка от храната или глътка от напитките, предоставяни в нашите кина.

ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ

В основите на нашата марка е философията да поставяме клиента на първо място във всичко, което правим. От дизайна до сигурността, от почисването до храните и напитките, от класациите до поддръжката, изискванията и удобството на клиента винаги е на първо място при вземането на всички решения. Ние дължим успеха си на нашите уважаеми клиенти, като непрекъснато се стремемим да вземем под внимание тяхното мнение и да им предложим възможно най-доброто през минутите, които те ще споделят с нас.

ГРАНД ОБЩНОСТ

Гледането на филми винаги е била семейна или социална дейност и чудесно време за комуникация. Ние разбираме това и по тази причина сме създали една общност от любители на филми, една забавна и грижовна среда, която прави времето, прекарано пред екрана удоволствие, а и след това. Ние вярваме, че споделянето на филмовия момент, мненията и преживяванията спомагат за чувството за принадлежност към тази филмова общност.

GB 24

Ние от Cine Grand сме завладяни от грижата за клиента. Стандартно за нас е да отговаряме до 24 работни часа на всякакви оплаквания или предложения. Oкуражаваме нашите клиенти да споделят опита си от наши продукти или услуги, което ни помага непрекъснато да ги подобряваме.

Рейтинг

Информация

Тел.: 2 904 80 70

Паркинг: Безплатен

Mail: am.ssrm@cinegrand.com

Web: http://cinegrand.bg

~ Цена: 6-18лв.

Екстри

  • Wi-Fi

  • WC

  • Food

  • Parking

  • Velo Parking

  • Dostupno za invalidni kolichki

  • ATM

  • Drinks

Маршрути

42.624473, 23.352509

2ри етаж 214, Южна дъга на Околовръстен Път 1756, София