otivam.bg
Пазарска количка
  • Количката ви е празна.
Общо: 0 лв.

Спортен комплекс "Мирково"

Спортният комплекс включва: спортен център, плувен басейн с прилежащи съблекални, футболен стадион с обслужваща сграда за отборите и трибуни, игрища за минифутбол, за тенис на корт, за тенис на маса, за баскетбол и за волейбол.

Спортния център разполага с администрация, съблекални, фитнес зала, мултифункционална зала за кардио тренировки, зали за тенис на маса, зала за билярд, зала за игра на шах и зона за рехабилитация – масаж и тангентор.

Плувният басейн е открит с размери 25х12,5 м осигурен за спортни мероприятия с стартови блокчета и маркирани коридори.

Обслужващата сграда на футболния стадион включва съблекални, стая за масаж, сауна, зала за разбор и стая за треньорите. Също така през централния вход е достъпна зала за пресконференции, ТВ студио, стая за интервю, стая за съдии, първа помощ, допинг контрол.

Главната трибуна към обслужващата сграда разполага с места за 1200 посетители, вип зона и места за журналисти.

Застроената площ на спортния център е 1009 м2, разгъната застроена площ – 1162 м², главна трибуна – застроена площ 1410 м², а разгънатата е 1600 м². Целият спортен комплекс е разположен върху площ от 41 270 м².

Комплексът предоставя безплатно топки, ракети, хилки и всякакви други необходими способия за всичките спортове. Уникалната гледка на Стара планина, нейните зелени хълмове и планинския чист въздух са едно от предимствата, за които си заслужава да запалите колата и да отидете да поспортувате на този чудесен терен. Прочетете пътеписа ни за приключението ни в Мирково.

Рейтинг

Информация

тел.: 071 822 361

Ползването на външните спортни терени е беплатно.

Работно време: всеки ден 9:30 - 21:00 ч.

Разгледайте Facebook страницата на комплекса.

Екстри

  • WC

  • Parking

  • Velo Parking

Маршрути

ул. д-р Г. М. Димитров, с. Мирково
На ~ 65,1 км от София

 

Паркинг

Паркингът към спортния комплекс е безплатен.