otivam.bg
Пазарска количка
  • Количката ви е празна.
Общо: 0 лв.

Такемусу Айки България - Дългопол

Практикуваме Будо всеки ден. За да бъде овладяно пълното разбиране на различните форми отдаваме изключително значение на основните принципи в Такемусу Айки. Използваме в тренировките си основните оръжия в Айкидо - бокен, джо и танто. Те са основната връзка с техниките без оръжие (риай). Следваме линията за запазване на традицията на нашият Сенсей Такеджи Томита, като стриктно спазваме принципите в Такемусу Айки. За нас е важно да запазим ядрото на бойното изкуство и въпрос на чест да споделим знанията си с практикуващите Айкидо, който е свят на познание и умиротворение.

Такемусу Айки България е създаден през 1993 година в София от Сенсей Светозар Ангелов. Нашата цел е усъвършенстването на бойното изкуство Айкидо. Практикуваме Будо всеки ден. За да бъде овладяно пълното разбиране на различните форми отдаваме изключително значение на основните принципи в Такемусу Айки.

Използваме в тренировките си основните оръжия в Айкидо - бокен, джо и танто. Те са основната връзка с техниките без оръжие (риай). Организират се семинари и специални тренировки, за да могат формите да бъдат усвоени на високо ниво. За нас е важно да запазим ядрото на бойното изкуство и въпрос на чест да споделим знанията си с практикуващите Айкидо, който е свят на познание и умиротворение.

Такемусу Айки e Безграничната съзидателност на Айкидо. ТАКЕ, също означава и БУ,  "Бойна доблест". МУСУ произлиза от МУСУБУ, съзидателната сила на съществуването. ТАКЕМУСУ АЙКИ означава безграничната съзидателност на Aйкидо. "Айки не е изкуството да се биеш или да побеждаваш враг. То е начин за хармонизиране на всички хора в едно семейство.

Рейтинг

Информация

В дните: Вторник и Четвъртък
  от 19:30ч. деца (до 12 години)
  от 20:30ч. големи (над 12 години)

Web: http://takemusuaiki.bg/

takemusuaiki@mail.bg
aikidotakemusu@abv.bg

Екстри

  • WC

  • Parking

  • Velo Parking

Маршрути

43.049008, 27.350087

град Дългопол
В СОУ "Св. Климент Охридски" (сградата на центъра)