otivam.bg
Пазарска количка
  • Количката ви е празна.
Общо: 0 лв.

Театър "Сълза и смях"

От създаването си до днес на сцената на "Сълза и смях" са представяни стотици пиеси както от българската, така и от световната класика. Оттам са започнали творческия си път едни от имената — митове в българската режисура и актьорско майсторство — от легендарното поколение от времето на родоначалниците на българския театър, до съвременните театрални асове . През 1978 г.  сградата на ул. „Г.С.Раковски“ № 127 е отредена за театър "Слълза и смях" и е обявена за паметник на културата поради изключителната стойност на архитектурния ансамбъл.

В днешно време театърът представя богат набор от постановки, разнообразие от гостуващи трупи и авторски спектакли на наши български артисти. Театърът разполага с голяма и камерна сцента. Работи в делнични дни и през уикенди от началото на Септември до края на Юни. Представленията започват стандартно в 19:00ч. Разгледайте програмата на театър "Сълза и смях".

Театърът  е разположен на една от главните улици в центърът на столицата - ул. Георги Сава Раковски. В близост се намират театрите: „Театър 199“, “Българска армия“, „Сълза и смяхг“, "Столичен куклен театър", "Възраждане" и Националната академия за театрално и филмово изкуство „НАТФИЗ". Не далеч е и Градската градина, където е разположен Народен театър "Иван Вазов".

Рейтинг

Информация

Работно време БИЛЕТНА КАСА:

понеделник-петък 09.30 до 19.30

събота и неделя 11.30-19.00

обедна почивка 14.30-15.00

тел: 02 / 987-58-95

уеб сайт: http://www.salzaismyah.bg/bg

 

Екстри

  • WC

  • Food

  • Dostupno za invalidni kolichki

  • ATM

  • Drinks

Маршрути

ул. Г. С. Раковски, 127
 

Паркинг

Паркинг в преките улици около театъра. Парко местата се намират в СИНЯ ЗОНА:

- в работни дни от 08.00 до 19.00 часа; събота от 08.00 до 14.00 часа

- 2 лв. / час ( позволен престой до два часа )