otivam.bg
Пазарска количка
  • Количката ви е празна.
Общо: 0 лв.

Увеселителен парк "Приказката" - гр. Враца

Увеселителен парк "Приказката" се намира на 3 км от цнтъра на гр. Враца, по пътя за вр. Околчица. Разполага с пълен набор от съоръжения, които позволяват не само развлекателни игри и забавления, а и сериозни състезателни предизвикателства със силови елементи за деца и възрастни.

Сред гората са изградени съоръжения за игра на боулинг, мини голф, стрелба с лъкове и въздушно оръжие, каране на АТВ и други. Предлагат се и понита за езда. За почитателите на по-екстремните преживявания има пейнтбол, алпийска стена, бънджи-махало, а с "лудото колело" можете да изпитате своите възможности и да спечелите награди. Всички дървени, въжени мостове, стълби, мрежи и стени са абсолютно осигурени и обезопасени.

Увеселителният парк разполага със детски кът, барбекю, сцена с лятно кино, алеи за разходки и отдих с пикник. Често е избиран за провеждане и на тиймбилдинг и шоу-програми. Организаторите могат да предложат и туризъм из Врачанския Балкан.

Рейтинг

Информация

Website: http://www.prikazkata.com
за контакти: office@prikazkata.com
за тийм билдинг: team@prikazkata.com
Тел. 0879 977 988

Работно време:
- свободни посещения в събота и неделя: 10:00-19:00 ч.
- организирани посещения - всеки ден при предварителна заявка.

Тук може да се запознаете подробно с ценоразписа на Увеселителен парк "Приказката" по възрастови групи, както и с включените в пакета атракциони: http://www.prikazkata.com/ceni.html

Екстри

  • WC

  • Food

  • Parking

  • Velo Parking

  • Drinks

Маршрути

Намира се вляво на пътя към с. Паволче.

Паркинг

Разполага с места за паркиране.