otivam.bg
Пазарска количка
  • Количката ви е празна.
Общо: 0 лв.

Благотворителна изложба

София - Бар-клуб "ADAMS" - 24.02.2019 19:00 - 24.02.2019 23:59

Скъпи приятели, на 24.02.2019 г. от 19ч. ще ви представя втора серия благотворителна изложба "Раз(х)годка из душата" в БАР-КЛУБ "ADAMS"!
Каузата е свързана с моята сестричка, която има ДЦП и аз искам да й помогна чрез изкуството си!
Първата серия, която бе представена на 27.11.2018 г. в същия бар, бе доста успешна! Успях да събера пари и да поставя началото на каузата, която сега искам да развия.
Свързах се с кампания "1% Промяна" - млади и прекрасни хора, които събират средства и помагат на хора в нужда. Сега през април месец ще помогнат и на мен, в закупуването на мускулен стимулатор, който ще помогне на сестра ми да проходи самостоятелно! Аз искам да съм част от това чрез своето изкуство, което придобива по - голяма стойност, когато е вложено за човек, когото обичам!
Картините, които ще изложа в експозиция са експресивна живопис, рисувана в период от 5 години. Жанровете, които ще видите са фигурални композиции, пейзажи и натюрморти.
Ще споделя с вас парчета от своята душа, ще видите емоционалните състояния, в които се намирам, ще видите част от моето минало, ще ме видите в една по - различна светлина, разкрита в платна и хартия!
Този път практиката ще бъде по - различна: Ако някой бъде грабнат от някоя творба и иска да я закупи, ще се свали на момента, за да отиде при своя нов собственик.
Творбите ми са без цена - вие сте тези, които ще прецените колко бихте вложили, все пак каузата е благотворителна!
Заповядайте! :))

P.S. Името на изложбата е сбъркано целенасочено. Изложбата крие несъвършенства, бяга от стандартното експониране в галерия, картините са на хартии, фазер, платна, няма рамки. Не е изпипана под конец, че да излъчва стандартната красота и представителност, каквато би имала една колекция показана в галерия, но е нещо мое, изложено по друг начин, с ценна идея. :))

Рейтинг

Цена

Благотворително

Екстри

  • WC

  • Food

  • Parking

  • Drinks

Паркинг

Може да се паркира на улицата пред клуба.

Адрес

ул. „Ангиста“ 6, Сточна гара, София

Подобни събития