otivam.bg
Пазарска количка
  • Количката ви е празна.
Общо: 0 лв.

Career Show 2019

София - Арена Армеец София - 10.09.2019 10:00 - 10.09.2019 20:00

Една от основните цели на кариерното изложение Career Show 2019, което се организира за пръв път тази година на 10-ти септември, е да представи България като страна с чудесни възможности за кариерно развитие и бизнес. "Знаем, че що се отнася до кариерно развитие, красотата на страната ни не е достатъчна. Ние виждаме възможностите за квалифицираните кадри тук и искаме да разбием стереотипите, че в България няма развитие", казват от организаторите. Събитието цели да постави кариерните изложения на ново ниво, като не само срещне кандидати и работодатели на изложителските щандове, но да предложи и редица неформални зони, които да засегнат важни теми, свързани с кариерното развитие в България.

Campfire Sessions ще бъдат кратки неформални представяния на топ работодателите в България, които ще засегнат важни и интересни теми за своята индустрия и естество на работа. Life&Work Zone ще обърне внимание на баланса между работа и личен живот чрез дискусии. В зоната за Career Boost пък професионалисти по човешки ресурси ще дават ценни съвети на кандидатите за това как да се представят добре на интервю за работа и насоки за кариерно развитие.

Employer Zone е сред най-атрактивните зони на експото. В нея фирми-изложители ще имат възможността да развихрят въображението си, като аранжират местата си както преценят. Изнесени офиси, разнообразни презентационни програми, уъркшопи и срещи на различни общности - тук дори организаторите не могат да ни насочат, защото предстои фирмите да ни изненадат!

Организаторите са помислили и за онези, които имат интерес, но пък през деня са ангажирани или на работа. За тях ще има Afterwork Expo - продължение за работещи кандидати.

Разбира се, това не е всичко! В такъв дигитален свят, няма как без онлайн активности, затова Career Show TV ще излъчва на живо интересни кариерни предавания и включвания през целия ден на събитието. Те ще включват участие както на български работодатели, така и на HR професионалисти и специалисти, както и интересни теми за тенденциите и възможностите за развитие в страната ни.

Ако се питате къде ще бъде всичко това, бързаме да споделим - Арена Армеец, София, е домакин на събитието. То е напълно безплатно за кандидати, но тяхната регистрация е задължителна. Отнема само минута, благодарение на Evalato, и може да бъде направена от тук. И тъй като събитието е фокусирано върху квалифицирани кандидати, за да бъдат допуснати до него, те трябва да отговарят на минимум 2 от следните 3 критерии:

1. Минимум 2 години професионален опит
2. Висше образование - минимум диплома за бакалавър
3. Отлично владеене на чужд език


От организаторите се ангажират да преселектират кандидатите с цел улесняване и на специалистите от страна на работодателите. "Разбираме проблемите и на двете страни - едните търсят мотивирани специалисти, за да развият бизнеса си, а другите - своя мечтан кариерен път. Искаме да ги срещнем на едно свежо място в приятна новаторска обстановка и да ги вдъхновим!", споделя Теодора Добрева, ръководител на проекта. "Очакваме над 150 фирми, 2000 посетители и планираме много придружаващи активности, така че ще бъде супер интересно и задължително полезно. Струва си да се включите!", допълва тя.

Плановете на организаторите не се ограничават само до изложението Career Show 2019, те организират и други кариерни събития, както и много инициативи също в посока българския employer branding. Всичко това може да бъде разгледано на официалния сайт www.careershow.bg.

Рейтинг

Цена

Вход свободен

Екстри

  • WC

  • Food

  • Parking

  • Velo Parking

  • Dostupno za invalidni kolichki

  • Drinks

Паркинг

Залата разполага със собствен паркинг.

Адрес

бул. „Асен Йорданов“ 1, БАН IV км., София

Подобни събития