otivam.bg
Пазарска количка
  • Количката ви е празна.
Общо: 0 лв.

Детската сексуалност

София - Академия за ранно детско развитие - 17.02.2019 10:30 - 17.02.2019 12:30

Само дни след 14 февруари, празника на любовта, ние, Академия за ранно детско развитие „Бобче Топче“ съвместно с терапевтичен център VITAE Ви каним на пътешествие към детството – там където се формира сексуалността на всеки от нас.

В защитена и спокойна среда ще обсъждаме въпросите, свързани с детската идентичност и сексуалност. Как и от какво се формира? Каква е ролята на родителските взаимоотношения в процеса? Табута, срам и притеснения от сексуалността.

Подобни въпроси ни задават всеки ден родителите на деца от 1 до 18 години, с които работим. Тези теми са сред най-важните от детското развитие, но често са пренебрегвани.

Аз, Гергана Маркова, индивидуален психолог и основател на Академия за ранно детско развитие „Бобче Топче“ и Даниела Тахирова детски терапевт в център „Витае“ сме тук, за да ви помогнем да намерите отговори.

Ще подходим откровено и с нужното уважение към интимния свят на децата и възрастните.

След кратка презентационна част ще имате възможност да задавате своите въпроси на живо или онлайн – във Фейсбук събитието. Ако искате да запазите своята анонимност, ще Ви поканим да напишете своите въпроси и коментари и да ги поставите в нашата черна кутия.

Дата: 17 февруари (неделя)
Час: 10:30 до 12:30
Място: Академия за ранно детско развитие „Бобче топче“, гр. София, бул. „Черни Връх“ 47

Цена за участие:
20 лева – предварително плащане по банков път
30 лева – плащане на място в деня на събитието

Рейтинг

Цена

20 / 30 лв.

Екстри

  • WC

  • Food

  • Parking

  • Drinks

Паркинг

В уличките в района

Адрес

бул. Черни връх 47, София

Подобни събития

Career Show 2019

София | 10.09.2019 | Вход свободен