otivam.bg
Пазарска количка
  • Количката ви е празна.
Общо: 0 лв.

Easter Longboard Challenge

Пловдив - Гребната База - 27.04.2019 10:30 - 27.04.2019 23:59

Опа какво ли е това? Великденски евент? Не точно, пре-Великденски лонгборд евент ще да е !
Дойде време да яхнете дъските и да сърфирате из Пловдивските гънки отново! Знаем,че винаги ви харесва престоя ви тук, и именно затова тази година събитето ще е малко по различно от всичко останало което сте яли, пили и очаквали!!

Както заглавието тихо ви прошепва, или не чак толкова тихо, предизвикателствата ще са новия вкус в хладилника.
Разбира се ще се проведат и няколко съзтзателни игри:
Най-дълъг стенд ъп слайд и Хипи Джъмп.

И ТУК ЕТООО ТУУУК идва НОВОто
Нашите ескперти и учени цяла зима разбработваха списък от 20 предизвикателства , който всеки един от вас ще получи в началото на евента.
Предизвикателствата не са обвързани само с лонгборд каране и трикове, има и такива, които ще изпитат смелоста ви, процента ви на откаченост и поемане на риск.
Всяко предизвикателсвто ще носи определен брой точки. Тримата играчи събрали най-много точки и завършили най-много неща от списъка ще бъдат наградени и на предстоящия Великден ще си боядисат яйцата с кеф!

През Деня на евента (27.04.2019), ще се сменят ТРИ локации, като всичко ще бъде съобразено с температурите, слънцестоенето, сянките и подредбата на планетите.
Първия спот, който ще е и начален пункт на събитието ни, ще бъда на Гребната База. Там ще се чакаме в 10:30 (може да си наемете местен лонгборд гид, който ще ви прекара по най-кратките пътища).
Другите два спота ще са Парк Бунарджик и Градската Градина (до центъра).
Локацийте не са на много разстояние една от друга, предвижването с борд е напълно възможно и не изисква много усилия.
Каските са препоръчителни!!!!

*Афтър Парти
За епичен завършек на деня сме организирали жИстоко парти във вашия любим бар NoSense, а за музиката и настроенито ще се погрижат вашия любим БайЛюбо и епичния Dobri Stilldrinkov!
Те ще бъдат вашите музикални джедаи и ще накарат изморените ви от каране крака да рипат в ретро бангър ритми и дръм енд бейс ръченици!!!

Рейтинг

Цена

Вход свободен

Екстри

  • WC

  • Food

  • Drinks

Подобни събития