otivam.bg
Пазарска количка
  • Количката ви е празна.
Общо: 0 лв.

Един луд пътешественик около света

София - Клуб на пътешественика - 20.11.2018 19:00 - 20.11.2018 21:00

Преди 103 дни Вилиан се отправя на най-голямото си приключение около света. Планът му да обиколи земното кълбо се оказва много смел и въпреки трудностите по пътя си той продължи да го следва без да се отказва. Прекосява северна Турция с колело, автобус и влак, преминавайки през отдалечени планински селца и градове гъмжащи от народ. Там бива застигнат от бури и глад.

Следващата му дестинация е Грузия, която го изумява заради девствената си природа и изключителната доброта на хората. След като прекарва почти месец в различни места на страната се озова в Азербайджан, откъдето с кораб прекоси Каспийско море, за да достигне далечен Казахстан. Страната е огромна и Вилиан се изправя пред голямото изпитание как точно да я прекоси и да реши коя ще е следващата му дестинация. Пътува с влак цели 61 часа от единия до другия край на Казахстан и се озовава в Алмати, който е красив, модерен и развиващ се град. Дотук пътешествието му е по суша и вода, което означава че младият пътешественик следва неотлъчно своя план да прекоси планетата използвайки единствено сухоземен и воден транспорт.

Невъзможността да се сдобие с китайска виза го принуждава за пръв път да използва самолет, за да се озове в Тайланд, където се влюбва в усмивките на хората. Посещава Краби, няколко красиви острова и Пукет, на които му се струва че е попаднал в Рая. Приключенията му го отвеждат през Куала Лумпур, Малайзия до дивия остров Калимантан (Борнео) в Индонезия.

Поради близостта си с Екватора там климатът е изключително влажен с денонощни температури над 30 °C. Трудно се пътува в такова време, но въпреки това Вилиан прекарва няколко дни в джунглата където се брани от диви плъхове, гигантски стоножки и рояци комари.

След почти 4 месеца пътешестване крайната точка от първия етап на това грандиозно пътуване е достигната успешно. Време е за кратка пауза, в която предстои продължението да бъде планирано и финансирано.

Станете част от това уникално приключение, което е единствено по рода си и бъдете сред първите които ще чуят как се изминават над 12 хиляди километра и какви са предизвикателствата и интересните моменти лично от този който ги е преживял.

Представя: Вилян Стефанов

Вход свободен! Заповядайте!

Рейтинг

Цена

Вход свободен

Екстри

  • WC

  • Food

  • Parking

  • Drinks

Паркинг

Може да се паркира по уличките около клуба.

Адрес

ул. „Сердика“ 19, София

Подобни събития

Билети
Ratio 2019 - пролет

София | 15.06.2019 | 15 - 50 лв.

Career Show 2019

София | 10.09.2019 | Вход свободен