otivam.bg
Пазарска количка
  • Количката ви е празна.
Общо: 0 лв.

FesTEAval - Изложение на чай

София - Национален музей „Земята и хората“ - 16.11.2018 11:00 - 18.11.2018 19:00

Нека отново си подарим по една гореща чаша от любимия чай.
Спрете за момент и се насладете на вкуса, топлината и щастието. Стоплете душата и тялото си. 
На 16., 17. И 18. ноември ще се проведе второто издание на Изложение на чай - FesTEAval. Събитието ще се проведе в Национален музей "Земята и хората" - София.

След успешния старт на FesTEAval през февруари месец отново ще се опитаме да създадем уютна, магическа атмосфера, събирайки на едно място десетки изложители на чай и продукти пряко свързани с консумацията на чай, от които както бутикови вносители и производители , така и утвърдени брандове..
Виждайки че напоследък чаят все по-малко се асоциира с боледуване, а напротив - свързваме го със здраве, искаме всеки гост на изложението да се стопли с чаша чай докато се запознава с разнообразието от продукти, представени от нашите изложители.

Ще бъде представена културата на консумацията на чай като се организират чайни церемонии характерни за различни точки на света. Освен характерни култури и традиции ще се проведат лекции и демонстрации по различни теми като история на чая, различни специфични видове чай и начини за приготвяне и много други.

Входът за гости на FesTEAval е свободен. Целта на изложението е съчетанието между топлина, култура и вкус да достигне до максимален брой хора.

Рейтинг

Цена

Вход свободен

Екстри

  • Food

  • Parking

  • Velo Parking

  • Dostupno za invalidni kolichki

  • Drinks

Паркинг

Има платени паркинги в района на музея.

Адрес

бул. „Черни връх“ 4, София

Подобни събития