otivam.bg
Пазарска количка
  • Количката ви е празна.
Общо: 0 лв.

Психодрама Фестивал 2019

Пловдив - Хотел Тримонциум - 21.03.2019 10:00 - 24.03.2019 20:00

Психодрама Фестивал – Пловдив е едно уникално събитие за България. Защото е отворено за широката публика и всеки участник има възможност да избере за себе си подходящи уъркшопи и събития, в които да преживее нещо от личната си история, да се погледне от друга гледна точка, да се развълнува, да се посмее.

В програмата на Фестивала са включени много безплатни събития, културни форуми, театри, дискусии, специализирана програма и за най-малките и техните родители.

Психодрамата е форма на работа с хора, универсален език, в който през ролите и преживяванията могат да се изследват житейски ситуации, теми и въпроси. Могат да се свържат хора от различни социални и етнически групи, от различни възрасти, в различни състояния – стига да имат интерес да участват, дори и като публика.

Това качество на психодрамата – да бъде свързващ език, отваря пред нея простор за работа на терен, в различни пространства и условия. През нея често се работи в училища, в социални институции; в бизнеса и управлението на хора; с деца и тийнейджъри; групи в риск; маргинализирани групи; дори на улицата. Психодрамата подкрепя човека да се свърже със себе си, да се „види” отвътре, да се разбере и да прояви толерантност – към себе си и света.

В Психодрама Фестивал – Пловдив се преплитат и споделят различни практики и опитности на професионалисти, включително и работещи през други форми, но имащи допирателни с психодрамата: арт и музикотерапия, танц-терапия, драма и roleplay-терапия, плейбек театър, форми на групова и индивидуална терапия, социална и образователна работа, бизнес и мениджмънт, и други.

Предстои осмото издание на фестивала – от 21-ви до 24-ти март 2019 г.

Заповядайте! Очакваме Ви като участници!

Рейтинг

Цена

Вход свободен / Платени уъркшопове

Екстри

  • WC

  • Parking

  • Drinks

Паркинг

Паркинг

Адрес

ул. „Капитан Райчо Николов“ 2, Пловдив

Допълнителна информация

https://psychodramafestival.eu

Подобни събития