otivam.bg
Пазарска количка
  • Количката ви е празна.
Общо: 0 лв.

Св. Патрик в клуб Дилижанс

София - Diligence - 17.03.2019 20:00 - 17.03.2019 23:59

Казват, че на св. Патрик всеки е ирландец!

На този ден ще пием много бира (специално за празника и в чест на св. Патрик тя ще бъде зелена!) и ще танцуваме и празнуваме с ирландска музика до зори! Ще има и много изненади и специални промоции!

Дрес код: Зелено!

Тел. за резервации: 0888/404043

Имаме и специална изненада за вас!

Св. Патрик тази година ще бъде посрещнат по незабравим начин в уюутната атмосфера на клуб Дилижанс. Бира, ирландска музика и смях ще изпълват пространството на клуба, а за да бъде внесен още по-силно духът на този магнетичен празник ще се погрижат дуото на Деница Димитрова (келтска арфа) и Иван Пенчев (цигулка ). Към тях ще се присъедини и Андрей Велков с неговия баоран (келтски барабан).

Гвоздей на програмата ще бъдат част от ирландските танцьори на Irish Dance Academy Sofia, които ще ви завладеят с великолепните си танцови умения.

St. Patrick's day е келтски празник, свързан със светията св.Патрик. Вносител на християнската вяра, св.Патрик е проповядвал из цяла Ирландия. Обяснявал е светата тройца със един от симолите на страната, който е трилистна детелина (trinity). Легендата гласи, че той в този ден е прокудил вички змии от острова.

Рейтинг

Цена

Вход свободен

Екстри

  • Wi-Fi

  • WC

  • Food

  • Parking

  • Drinks

Паркинг

Синя зона и околните улички в по-късните часове.

Адрес

ул. "6-ти септември" 4, София

Подобни събития