otivam.bg
Пазарска количка
  • Количката ви е празна.
Общо: 0 лв.

Вълшебните планети

София - Софийска опера и балет - 20.05.2019 19:00 - 20.05.2019 21:00

ВЪЛШЕБНИТЕ ПЛАНЕТИ - детски балетен спектакъл с участието на балетна школа "Маша Илиева"
20.05.2019 - 19:00

Приказна история за планети, които съществуват само в нашата фантазия – Каменната, Огнената, Захарната, Романтичната, Синята, Зелената, Приказната и Щасливата. Всеки един свят се представя със своите приказни персонажи – елфи, джуджета, смърфове, лотоси, феи, амурчета, силфиди, маймунки, пещерняци, рубини, пламъчета, искри, захарни принцеси, шоколадови бонбони, захарни памуци, петифури, нарциси, тревички, вода и разбира се танц на цветята.

Музиката е специално подбрана и преминава от епохата на барока до съвременните композиции, създадени с най-новите електронни технологии.

Насладете се на фантастичните герои, които ще Ви запленят с тяхното разнообразие, пъстрота и красота. Те ще Ви пренесат в едно приключение между впечатляващите светове, които ще оставят трайна следа в сърцата Ви.

Участниците от балетната школа на Маша Илиева за пореден път ще изнесат голям балетен спектакъл, предназначен за деца, който ще донесе радост и забавление на цялото семейство и е посветен на Празника на българската просвета и култура 24 май.

Рейтинг

Цена

15 лв.

Екстри

  • WC

  • Parking

  • Drinks

Паркинг

Има паркоместа в района на сградата срещу заплащане.

Адрес

бул. "Княз Ал. Дондуков" 30, ул. "Врабча", София

Подобни събития