otivam.bg
Пазарска количка
  • Количката ви е празна.
Общо: 0 лв.

Въведение в музикалната теория и практика

София - Voice Academy - 17.02.2019 10:30 - 17.02.2019 14:00

Семинарът е подходящ за студенти, музикални педагози, за преподаватели в музикални паралелки, музикални школи, читалища, центрове за работа с деца и други музикални институции.
Ще имате възможност да се запознаете с иновативната система “Музикална теория и практика” и нейната философия, принципи и методика на преподаване. Ще можете да зададете въпроси, които ви вълнуват и са свързани, както с желанието за промяна на музикалното образование, така и конкретно със съдържанието на системата.

Авторът Snejana Bahchevanova е с дългогодишен опит като преподавател по пиано, музикална теория, солфеж, хармония, история на музиката и хорознание. Обича професията си на учител и за нея е от изключителна важност общуването й с учениците, основано на уважение, доверие и любов. С всеотдайност и пълна подкрепа предава опита си на младите музикални педагози. Увлича ги и те да споделят своята любов към музиката, опит и знания.


Работата й във Voice Academy й дава възможност да осъществи идеята за съвременно музикално образование, в основата на което е залегнало разбирането за създаване на комплексни певци - артисти. Музикалната грамотност да бъде съчетана със свободната изява на творческия талант на учениците и схващането, че системните занимания са отлична предпоставка за реализирането им като музикален продукт. Voice Academy е първото частно музикално училище, което разработва и предлага програма за обучение на бъдещи автори на съвременна музика, а именно Singer - Songwriting.


Системата “Музикална теория и практика” е първата сериозна стъпка в тази посока и основа за бъдещото развитие на музикалния талант.

Програма:
1-ва сесия: 10:30 - 12:00 ч.
Обедна почивка: 12:00 - 12:30 ч.
2-ра сесия 12:30 - 14:00 ч.

Цена: 56 лв. на участник
(за студенти 45 лв.)

За записвания и повече информация можете да се обадите на телефон: +359 878 57 39 01 или да ни пишете на email: info@voiceacademy.bg

Рейтинг

Цена

45 / 56 лв.

Екстри

  • WC

  • Food

  • Parking

  • Drinks

Паркинг

Зелена зона

Адрес

ул. „Цар Самуил“ 62, София

Подобни събития