Privacy Policy and Terms of Use

Правила за поверителност


Тази политика за поверителност е съставена, за да обслужва по-добре тези, които се интересуват от това как тяхната "Лична идентификация" (PII) се използва онлайн. PII, както е описано в Закона за защита на личните данни на САЩ и информационната сигурност, е информация, която може да се използва самостоятелно или с друга информация, за да се идентифицира, да се свърже или да се намери едно лице или да се идентифицира едно лице в контекста. Моля, прочетете нашата политика за поверителност внимателно, за да получите ясно разбиране за това как събираме, използваме, защитаваме или обработваме по друг начин Вашата лична информация в съответствие с нашия уебсайт.

 

Каква лична информация събираме от хората, които посещават нашия блог, уеб сайт или приложение?

Когато поръчвате или регистрирате на нашия сайт, може да ви бъде поискано да въведете вашето име, имейл адрес, пощенски адрес, телефонен номер или други подробности, които да ви помогнат с вашия опит.

 

Кога събираме информация?

Ние събираме информация от Вас, когато се регистрирате на нашия сайт, направете поръчка, се абонирате за бюлетин, попълнете формуляр или въведете информация на нашия сайт.

 

Как използваме вашата информация?

Ние може да използваме информацията, която събираме от Вас, когато се регистрирате, направите покупка, регистрирате нашия бюлетин, отговаряте на проучване или маркетингова комуникация, сърфирате в уебсайта или използвате определени други функции на сайта по следните начини:

 

      • Да подобрим уебсайта си, за да ви обслужваме по-добре.

      • Да ни позволим да ви обслужваме по-добре в отговор на вашите искания за обслужване на клиенти.

      • Да администрирате конкурс, промоция, проучване или друга функция на сайта.

 

Как защитаваме вашата информация?

Не използваме сканиране и / или сканиране на уязвимости в стандартите на PCI.

Един външен PCI съвместим платежен шлюз обработва всички СС транзакции.

Използваме редовно сканиране за зловреден софтуер.

Вашата лична информация се намира зад защитени мрежи и е достъпна само за ограничен брой лица, които имат специални права за достъп до такива системи и са длъжни да пазят поверителността на информацията. В допълнение, цялата чувствителна / кредитна информация, която предоставяте, е шифрована чрез технологията Secure Socket Layer (SSL).

Внедряваме различни мерки за сигурност, когато даден потребител подаде заявка, влезе в него, подаде или има достъп до него, за да поддържа безопасността на личната ви информация.

Всички транзакции се обработват от доставчик на шлюзове и не се съхраняват или обработват на нашите сървъри.


Използваме ли "бисквитки"?

Да. "Бисквитките" са малки файлове, които сайт или доставчик на услуги прехвърлят на твърдия диск на вашия компютър през вашия уеб браузър (ако разрешите), което позволява на системите на сайта или доставчика на услуги да разпознават вашия браузър и да улавят и запомнят определена информация. Например, ние използваме "бисквитки", за да ни помогнете да си спомним и обработим продуктите в пазарската кошница. Те също така се използват, за да ни помогнат да разберем вашите предпочитания въз основа на предишни или текущи дейности на сайта, което ни позволява да ви предоставим подобрени услуги. Също така използваме "бисквитки", за да ни помогнете да съберем обобщени данни за трафика на сайта и взаимодействието на сайта, така че да можем да предложим по-добри практики и инструменти в сайта в бъдеще.


Използваме "бисквитките" за:

      • Помнете и обработвайте елементите в пазарската кошница.

      • Разбиране и запазване на предпочитанията на потребителите за бъдещи посещения.


Можете да изберете да ви предупреждават всеки път, когато се изпраща "бисквитка", или можете да изберете да изключите всички "бисквитки". Направете това чрез настройките на браузъра си. Тъй като браузърът е малко по-различен, погледнете в менюто "Помощ" на браузъра си, за да научите правилния начин за промяна на "бисквитките".


Ако потребителите деактивират "бисквитките" в своя браузър:

Ако изключите "бисквитките", ще изключите някои от функциите на сайта.

 


Разкриване от трети страни

Ние не продаваме, не търгуваме или по друг начин прехвърляме на външни лица Вашата персонално идентифицируема информация, освен ако не предупреждаваме потребителите предварително. Това не включва партньори за хостинг на уебсайтове и други страни, които ни помагат да управляваме нашия уеб сайт, да извършваме бизнеса си или да обслужваме нашите потребители, стига тези страни да се съгласят да запазят тази информация поверителна. Възможно е също така да предоставим информация, когато нейното пускане е подходящо за спазване на закона, за налагане на правилата на сайта ни или за защита на правата, собствеността или безопасността на нашите или на другите.

Информацията за посетителите, която не може да бъде идентифицирана лично, обаче може да бъде предоставена на други страни за маркетинг, реклама или друга употреба.

 


Връзки на трети страни

Понякога по наша преценка можем да включим или да предложим продукти или услуги на трети страни на нашия уебсайт. Тези сайтове на трети страни имат отделни и независими правила за поверителност. Следователно ние не носим отговорност или отговорност за съдържанието и дейностите на тези свързани сайтове. Въпреки това, ние се стремим да защитим целостта на нашия сайт и да приветстваме всякаква обратна връзка относно тези сайтове.

 

Google


Рекламните изисквания на Google могат да бъдат обобщени от рекламните принципи на Google. Те са въведени, за да осигурят положителен опит за потребителите. https://support.google.com/adwordspolicy/answer/1316548?hl=en

Google, като доставчик на трета страна, използва "бисквитки", за да показва реклами на нашия сайт. Използването от Google на "бисквитката" DART й позволява да показва реклами на нашите потребители въз основа на предишни посещения на нашия сайт и други сайтове в Интернет. Потребителите могат да се откажат от използването на "бисквитката" DART, като посетят правилата за поверителност на Google Рекламна и съдържателна мрежа.

Внедрихме следното:
Ние заедно с доставчици на трети страни като Google използват "бисквитки" на първо място (като "бисквитките" на Google Анализ) и "бисквитки" на трети страни (като "бисквитката" на DoubleClick) или други идентификатори на трети страни за събиране на данни относно взаимодействията на потребителите с рекламни импресии и други функции на рекламните услуги, свързани с нашия уебсайт.

Изключване:
Потребителите могат да задават предпочитания за начина, по който Google ви рекламира, като използвате страницата Настройки на рекламите в Google. Друга възможност е да се откажете, като посетите страницата за отказване на Инициативата за мрежова реклама или като добавите добавката за браузър за изключване на Google Анализ.


Закона за защита на личните данни в Калифорния

CalOPPA е първият държавен закон в нацията, който изисква търговски уеб сайтове и онлайн услуги, за да публикувате декларация за поверителност. Достигането на закона се простира далеч отвъд Калифорния, за да изиска от всяко лице или фирма в Съединените щати (и евентуално от света), които оперират уебсайтове, събиращи лични данни от потребителите в Калифорния, да публикуват на уебсайта си ясна декларация за поверителност, като посочват точно събраната информация лицата или фирмите, с които тя се споделя. - Вижте още на: http://consumercal.org/california-online-privacy-protection-act-caloppa/#sthash.0FdRbT51.dpuf

Според CalOPPA ние се съгласяваме със следното:

Потребителите могат да посетят нашия сайт анонимно.

След създаването на тази декларация за поверителност ще добавим връзка към нея на началната ни страница или на минимум на първата значима страница след влизането в нашия уебсайт.

Връзката ни за поверителност включва думата "Поверителност" и може лесно да бъде намерена на посочената по-горе страница.


Ще бъдете уведомени за всички промени в Декларацията за поверителност:

      • На страницата ни за поверителност

Можете да промените личната си информация:

      • Като влезете в профила си


Как се обработва сайтът ни Не проследяваме сигнали?

Ние почитаме Не проследяваме сигнали и не проследяваме, инсталираме "бисквитки" или използваме реклама, когато има механизъм на браузъра "Не проследявай" (DNT).


Сайтът ни позволява ли проследяване на поведението на трета страна?

Също така е важно да отбележим, че не разрешаваме проследяване на поведението на трета страна


COPPA (Закон за защита на поверителността на децата онлайн)

Когато става дума за събиране на лична информация от деца на възраст под 13 години, Законът за закрила на личния живот на децата (COPPA) за деца поставя родителите под контрол. Федералната търговска комисия, агенцията за защита на потребителите на САЩ, прилага правилото COPPA, което уточнява кои оператори на уеб сайтове и онлайн услуги трябва да направят, за да защитят неприкосновеността на личния живот и безопасността на децата онлайн.


Ние не рекламираме на деца на възраст под 13 години.


Справедливи информационни практики

Принципите на справедливата информационна практика формират гръбнака на правото на неприкосновеност на личния живот в Съединените щати и концепциите, които те включват, са изиграли съществена роля в разработването на закони за защита на данните по целия свят. Разбирането на принципите за практическа проява на практическа информация и начина, по който те трябва да се прилагат, е от решаващо значение за спазването на различните закони за защита на личните данни, които защитават личната информация.


За да бъдем в съответствие с практиките за справедлива информация, ще предприемем следните действия, ако се случи нарушение на данните:

Ще ви уведомим по имейл

      • В рамките на 7 работни дни


Също така се съгласяваме с принципа на индивидуалното обезщетение, който изисква физическите лица да имат право да упражняват законно приложими права срещу събирачите на данни и преработвателите, които не спазват закона. Този принцип изисква не само, че физическите лица имат приложими права срещу ползвателите на данни, но също така, че физическите лица прибягват до съдилища или правителствени агенции, за да разследват и / или да преследват неспазването от страна на обработващите данни.

 

 

Privacy Policy

This privacy policy has been compiled to better serve those who are concerned with how their 'Personally Identifiable Information' (PII) is being used online. PII, as described in US privacy law and information security, is information that can be used on its own or with other information to identify, contact, or locate a single person, or to identify an individual in context. Please read our privacy policy carefully to get a clear understanding of how we collect, use, protect or otherwise handle your Personally Identifiable Information in accordance with our website.

 

What personal information do we collect from the people that visit our blog, website or app?

When ordering or registering on our site, as appropriate, you may be asked to enter your name, email address, mailing address, phone number or other details to help you with your experience.

 

When do we collect information?

We collect information from you when you register on our site, place an order, subscribe to a newsletter, fill out a form or enter information on our site.

 

How do we use your information?

We may use the information we collect from you when you register, make a purchase, sign up for our newsletter, respond to a survey or marketing communication, surf the website, or use certain other site features in the following ways:
 

      To improve our website in order to better serve you.

      To allow us to better service you in responding to your customer service requests.

      To administer a contest, promotion, survey or other site feature.

 

How do we protect your information?

We do not use vulnerability scanning and/or scanning to PCI standards.

An external PCI compliant payment gateway handles all CC transactions.

We use regular Malware Scanning.
 

Your personal information is contained behind secured networks and is only accessible by a limited number of persons who have special access rights to such systems, and are required to keep the information confidential. In addition, all sensitive/credit information you supply is encrypted via Secure Socket Layer (SSL) technology.

We implement a variety of security measures when a user places an order enters, submits, or accesses their information to maintain the safety of your personal information.

 

All transactions are processed through a gateway provider and are not stored or processed on our servers.

 

Do we use 'cookies'?

Yes. Cookies are small files that a site or its service provider transfers to your computer's hard drive through your Web browser (if you allow) that enables the site's or service provider's systems to recognize your browser and capture and remember certain information. For instance, we use cookies to help us remember and process the items in your shopping cart. They are also used to help us understand your preferences based on previous or current site activity, which enables us to provide you with improved services. We also use cookies to help us compile aggregate data about site traffic and site interaction so that we can offer better site experiences and tools in the future.


We use cookies to:

      Help remember and process the items in the shopping cart.

      Understand and save user's preferences for future visits.


You can choose to have your computer warn you each time a cookie is being sent, or you can choose to turn off all cookies. You do this through your browser settings. Since browser is a little different, look at your browser's Help Menu to learn the correct way to modify your cookies.


If users disable cookies in their browser:

If you turn cookies off it will turn off some of the features of the site.

 

Third-party disclosure

We do not sell, trade, or otherwise transfer to outside parties your Personally Identifiable Information unless we provide users with advance notice. This does not include website hosting partners and other parties who assist us in operating our website, conducting our business, or serving our users, so long as those parties agree to keep this information confidential. We may also release information when it's release is appropriate to comply with the law, enforce our site policies, or protect ours or others' rights, property or safety.

However, non-personally identifiable visitor information may be provided to other parties for marketing, advertising, or other uses.

 

Third-party links

Occasionally, at our discretion, we may include or offer third-party products or services on our website. These third-party sites have separate and independent privacy policies. We therefore have no responsibility or liability for the content and activities of these linked sites. Nonetheless, we seek to protect the integrity of our site and welcome any feedback about these sites.

 

Google

Google's advertising requirements can be summed up by Google's Advertising Principles. They are put in place to provide a positive experience for users. https://support.google.com/adwordspolicy/answer/1316548?hl=en
 

We use Google AdSense Advertising on our website.


Google, as a third-party vendor, uses cookies to serve ads on our site. Google's use of the DART cookie enables it to serve ads to our users based on previous visits to our site and other sites on the Internet. Users may opt-out of the use of the DART cookie by visiting the Google Ad and Content Network privacy policy.


We have implemented the following:

We, along with third-party vendors such as Google use first-party cookies (such as the Google Analytics cookies) and third-party cookies (such as the DoubleClick cookie) or other third-party identifiers together to compile data regarding user interactions with ad impressions and other ad service functions as they relate to our website.


Opting out:
Users can set preferences for how Google advertises to you using the Google Ad Settings page. Alternatively, you can opt out by visiting the Network Advertising Initiative Opt Out page or by using the Google Analytics Opt Out Browser add on.

 

California Online Privacy Protection Act

CalOPPA is the first state law in the nation to require commercial websites and online services to post a privacy policy. The law's reach stretches well beyond California to require any person or company in the United States (and conceivably the world) that operates websites collecting Personally Identifiable Information from California consumers to post a conspicuous privacy policy on its website stating exactly the information being collected and those individuals or companies with whom it is being shared. - See more at: http://consumercal.org/california-online-privacy-protection-act-caloppa/#sthash.0FdRbT51.dpuf


According to CalOPPA, we agree to the following:

Users can visit our site anonymously.

Once this privacy policy is created, we will add a link to it on our home page or as a minimum, on the first significant page after entering our website.

Our Privacy Policy link includes the word 'Privacy' and can easily be found on the page specified above.


You will be notified of any Privacy Policy changes:

      On our Privacy Policy Page

Can change your personal information:

      By logging in to your account


How does our site handle Do Not Track signals?

We honor Do Not Track signals and Do Not Track, plant cookies, or use advertising when a Do Not Track (DNT) browser mechanism is in place.


Does our site allow third-party behavioral tracking?

It's also important to note that we do not allow third-party behavioral tracking

 

COPPA (Children Online Privacy Protection Act)

When it comes to the collection of personal information from children under the age of 13 years old, the Children's Online Privacy Protection Act (COPPA) puts parents in control. The Federal Trade Commission, United States' consumer protection agency, enforces the COPPA Rule, which spells out what operators of websites and online services must do to protect children's privacy and safety online.
 

We do not specifically market to children under the age of 13 years old.

 

Fair Information Practices

The Fair Information Practices Principles form the backbone of privacy law in the United States and the concepts they include have played a significant role in the development of data protection laws around the globe. Understanding the Fair Information Practice Principles and how they should be implemented is critical to comply with the various privacy laws that protect personal information.
 

In order to be in line with Fair Information Practices we will take the following responsive action, should a data breach occur:

We will notify you via email

      Within 7 business days


We also agree to the Individual Redress Principle which requires that individuals have the right to legally pursue enforceable rights against data collectors and processors who fail to adhere to the law. This principle requires not only that individuals have enforceable rights against data users, but also that individuals have recourse to courts or government agencies to investigate and/or prosecute non-compliance by data processors.